torsdag 20 oktober 2011

Sammanfattning av VM för stående fågelhundar

Med 25 grader i skuggan och inget regn de senaste 6 veckorna så har det inte varit lätt på VM i år. Att proven sedan har gått i skog, något vi inte var förberedda på kan vi inte annat än vara nöjda med vår prestation. När vi summerar årets VM kan vi bara vara nöjda, Jimmy och Elsa fick en tredje placering i St Hubertus, Peter och Elva hamnade bland de tio bästa med ett exellance samt ett reserv cacit och med Tommys och Ramses tres bon slutade vi på 5:e plats som lag.
Hur gick det för våra grannländer då? Danmark placerade sig som lag på tredje plats både på fält och i St Hubertus(herrar). Christine Due får vi gratulera till fjärde 1:a placeringen i damernas St Hubertus. Thomas Ellefsen var enda pristagaren från Norge och fick ett excellance i fält.
Att man ska ta sedan dit man kommer har vi lärt oss under dagarna, tider har inte varit det viktigaste och till och med kyrkklockorna går fel. Två timmar sena avslutades VM med en trevlig bankett och prisutdelning på kvällen och vi från norden kan vara mycket nöjda med vår prestation. Grattis alla pristagare!

1 kommentar: