söndag 31 juli 2011

Fäviken game fair

På Bergaprovet i oktober förra året blev Elsa provbästa hund och fick biljetter till matte och husse till Fäviken game fair som vi nu i helgen har varit på. En mycket trevlig och gemytlig helg med god stämning och bra underhållning på kvällen. Vi kom upp till mässan på lördagen och lyckades få en hyfsat bra plats till husvagnen på en mycket kuperad camping. På den tillfälliga campingen fick vi se många fantasirika lösningar på hur man kan få husvagnen att stå rakt och campingen var verkligen tillfällig med sina fältmässiga duschar. Eftersom camping låg i anslutning till mässområdet var det smidigt att ta sig till och från mässområdet och på lördagen gick vi mest omkring och tittade på de utställare som fanns.
Pristagarna vid Fäviken grand national
På söndagen var Jenny på en intressant föreläsning av fjällveterinärerna om akutsjukvård där det gavs många bra tips och råd inför höstens kommande jakt. Under tiden passade Jimmy på att besöka skytteområdet. Självklart kunde Jimmy inte låta bli att ställa upp i Fäviken grand national med Elsa där man skulle ha två fågeltagningar(duva i uppflogsbur) på 3 min på ett litet fält. Elsa for iväg som en kanonkula och lyckades med en fågeltagning innan tiden tog slut och placerade sig på en 4:de plats!
Alma charmade vid prisutdelningen och
även hon fick ett litet pris!
Kort och gott kan vi bara konstatera att det har varit en jättetrevlig helg med mycket sol, trevliga människor och mycket hundar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar